Професионални SEO курсове от SEOM

3 3
18:57 28 мая 2013 — Mladenov Ognian
Компанията SEOM, организатор на SEO Конференция България, стартира записването за новите професионални курсове по оптимизация за търсачки и интернет маркетинг. Лекторите на курса са признати експерти и SEO анализатори с многогодишен опит в областта на оптимизацията за търсачки.

SEO курсЗанятията ще се водят от професионалистите в бранша Огнян Младенов (SEOM) и Васил Тошков (Cloxy), като и от гост-лектори, специалисти в областите: локално търсене, видео търсене и копирайтинг.

Курсовете на SEOM са отворени за широк кръг от хора и не изискват предварителни познания. Темите от учебната програма са подходящи както за специалисти в различни области, които биха искали да придобият разширени познания по SEO, така и за професионалисти, които търсят специализирано обучение в областта на интернет маркетинга и оптимизацията за търсачки.

Програмата на курсовете се състои от три модула (OnPage и OnSite оптимизация, Link Building и Google+, оптимизация за специализирани сайтове), които включват лекции, практически занятия и подготовка на курсов проект. Акцентът по време на заниманията ще бъде поставян върху практическата насоченост на придобиваните знания. Всички теми и уроци целят запознаване на курсистите с казуси и примери от реални SEO кампании и проекти. Предвидено е, участниците да имат възможност да споделят своя опит, както и своите сайтове.След приключване на обученията, участниците получават сертификат за преминат професионален SEO курс и ще могат самостоятелно да се занимават с оптимизация за търсачки, на базата на знанията, които са придобили по време на обучението си. Най-добре представилите се курсисти получават и специални препоръки, които да им служат при кандидатстването за бъдещи позиции.

Повече информация за курсовете и подробности около провеждането им са достъпни на сайта на SEOM, както и на телефон: 0700 300 89

2 комментария

+ Добавить комментарий
  • epexa
  • |
  • 16:06 10 июля 2013
а на русском нельзя было?)
Не, так прикольно)

Только зарегистрированные пользователи могут добавлять комментарии.